Zendingen & Retours

Tarieven:

Nederland: € 7.49 (+ € 50 Free Shipment)
België: € 7.49 (+ € 50 Free Shipment)
Luxemburg:€ 7.49 (+ € 50 Free Shipment)

Op werkdagen worden, indien op voorradig, alle bestellingen binnen de 2 werkdagen verzonden. Indien de daadwerkelijke voorraad afwijkt van de op de website aangegeven voorraad zullen wij contact met u opnemen om uw bestelling eventueel gedeeltelijk te leveren zodat u zo snel mogelijk van Wax Liquidizer kunt genieten.

Weekend en feestdagen

Alle bestellingen worden verstuurd door DPD of de nationale post. Op zaterdag en zondag worden geen pakketten gesorteerd.

Track&Trace

Als uw bestelling is ingepakt ontvangt u een email met de Track & Trace code zodat u kunt zien waar het pakket zich op dit moment bevindt.

Wanneer kan ik een product retourneren?

U kunt een product aan Invicsa retourneren wanneer er sprake is van:

Herroepingsrecht (zichttermijn)

Een door Terpeny verkeerd geleverd product

Een defect bij ontvangst van het product

Een verkeerd geleverd product

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan u geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat u het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden.

Hoe lang duurt een reparatie of vervanging

We handelen de retourzendingen af in volgorde van binnenkomst. In de regel duurt het echter nooit langer dan een aantal werkdagen. Terpeny stuurt geen vervangende producten alvorens we uw retourzending hebben ontvangen en getest.

Verpakking

Let op! Gebruik NOOIT een gewone envelop om onderdelen te versturen. Deze scheuren eenvoudig open. Gebruik altijd minimaal een verstevigde envelop of een bubbelfolie envelop.

Garantie

Voordat u uw artikelen retour stuurt, dient u contact met ons op te nemen. Dit kan enkel via mail.

Bij het terugsturen van artikelen dient u rekening te houden met de bijkomstige verzendkosten, die voor eigen rekening zijn.

Wij wijzen u er op dat artikelen eerst door ons moeten worden onderzocht, voordat wij u een nieuw artikel zullen opsturen. Indien dit door ons terug opsturen niet mogelijk is, zullen wij het aankoopbedrag vergoeden.

Flesjes e-liquid mogen alleen geretourneerd worden, binnen 48 uur na aankoop, als de plastic seal niet is verbroken.